fbpx

Lad Gongen vise dig vej til mere nærvær

Påsken er den kristne højtid som resonerer bedst med mig.
Det at vi netop nu, efter den lange og mørke vinter, tager os tid til eftertænksomhed i vished om at død og genfødsel gå hånd i hånd. Noget må dø, for at noget nye kan vokse frem.

Bøgen springer ud og alle påskens æg minder os om alt det nye som er på vej.

Brug lidt tid her i påsken, på at lytte indad og mærk efter.
Hvad er det for nogle frø som du skal så og pleje i det kommende forår?

Hvad er det som du ønsker dig mere af i dit liv?

Deep Relaxation Kit

Har du brug for hjælp til at skære unødvendig støj væk, så du kan lytte indad og mærke dig selv? Så har jeg lavet Deep Relaxation Kit til dig (og lige nu sparer du 100,- bobs).

Jeg har pakket en 30 min. Lydfil med Gong og 10 ml. Quiet Your Mind to Sleep Rollerball Blend til dig, så du kan lave dit eget selvkærlige afspændings ritual derhjemme. Lydfilen får du adgang til med det samme, og den lækre rollerball sender jeg med snail mail, så snart din bestilling tikker ind.

Er du klar til dyb indre ro?
Og en god natsøvn?
Så du har overskud til at nære de drømme, som du ønsker skal vokse i dit liv.

Her får du den perfekte kombi af Gong og lækre æteriske olier fra doTERRA, som afbalancere nervesystemet og giver dig RO.

Vi har så meget støj i vores hverdag, både den fysiske støj som vi konstant er omgivet af og den mentale støj. Når vi har støj på linjen kan vi ikke lytte indad. Vi har brug for at koble fra, vi har brug for stilhed, for at vi kan høre vores sjæls inderste visken. Gode ideer kommer af et stille sind og Gongens lydviberationer giver dig både ro i krop og sjæl, så du kan lytte indad – og næring til alt det som du ønsker dig mere af…

Giv dig selv en gave med selvkærlige, nærende ritualer – derhjemme. Lydfilen får du adgang til med det samme og olien sender jeg til dig med snail mail, så snart din bestilling tikker ind.

Lige nu får du Deep Relaxation Kit til kun 375 kr. (værdi 475,-)

Scroll to top