fbpx

Vidste du at du kan bruge æteriske olier i køkkenet?

vegetar

Blomkåls Curry, en let og mættenede vegetarret

Vidste du, at man kan bruge æteriske olier i køkkenet?
Flere har spurgt efter opskriften på min Vegetariske Curry med bagt blomkål.

Det er ikke altid jeg lige har frisk lime, men jeg har altid en flaske lime i køkkenet (og Grapefruit, Lemon, Cinamon, Cadamom, Ginger, Black Pepper).

2 fed hvidløg
1 lille rødløg
10 g frisk ingefær
10 g frisk gurkemeje
2 tsk spidskommen
1 tsk koriander
1 tsk kanel
limesaft /æteriske olier
1 spsk tomat puré

Kom alle ingredienser i en minihakker og rist pastaen i kokosolie i en stor gryde. Tilsæt:

1 ds kokosmælk
1 dåse hakkede tomater

og lad den simre en times tid, mens du laver blomkålen:

5 spsk youghurt naturel
2 tsk masala
havsalt
1 tsk chiliflager
lime saft / æterisk olie
500 g blomkål

Vend blomkålbuketterne i dressingen, lad det marinere i 30 min og bag i ovnen 30 min./200 grader.

Bland kålen og 75 g frisk spinat i gryden og lad det simre i 10 min.

Topping:
Ristede chashwnødder

Scroll to top