fbpx

Hey, husk lige at tjekke ind med dig selv…

Min yogapraksis er min sikkerhed for, at jeg ikke mister mig selv - igen

I dag ved jeg hvor vigtigt det er for mig at ha' en yogapraksis. Sådan har det ikke altid været.

Tilbage i 2015 kørte mit liv på skinner indtil det en dag tog uventet drejning.

Jeg gik jeg ned med stress, som det hedder på moderne dansk, med et ordentligt brag endda. Og jeg havde virkelig ikke set det komme. I dag undrer det mig, at jeg ikke havde set tegnene, med jeg ved også godt hvorfor.

Mit liv synes perfekt, på overfladen. Jeg havde en dejlig familie, gode venner og et godt job som jeg var engageret i - og rigtig godt til.

Jeg var bare ikke glad. Jeg manglede noget. Jeg var altid på udkik efter noget nyt, nyt job, nyt hus og nye indkøb. På trods af mit tilsyneladende perfekte liv, havde jeg en dyb utilfredshed. Jeg var fyldt af en tomhed og følte hele tiden at jeg manglede noget. Uden rigtig at vide hvad.

Det jeg manglede, var kontakten til mig selv.

Jeg var så optaget af det liv der udspillede sig udenfor mig selv, at jeg helt glemte at lytte indad. På den måde glemte jeg lige så stille hvad det er som tænder min indre ild, hvad jeg brænder for og hvad der gør mig glad.

Det blev en lang rejse tilbage til mig selv.

Sindet er sjælens tjener - ikke omvendt

Mit sind og mine tanker havde taget styrring over mit liv. Begrænsende tanker havde indsnævret mit mulighedsfelt, så jeg slet ikke var i stand til at se længere end min egen næsetip.

Jeg havde mistet forbindelsen til kroppen og kunne slet ikke høre min sjæls hvisken.

Kundalini yoga blev min genvej tilbage til mig selv. Yoga betyder at forene (krop og sjæl).

Alle har brug for en selvkærlig praksis,
tid til egenomsorg & bevidst nærvær
For mig er det min Kundalini yogapraksis
Hvad er det for dig?

Vil du have mine bedste fif til hvordan du starter din selvkærlige praksis?

Så kom og vær med til min næste workshop.

Min mission er er hjælpe dig, så du rent faktisk afsætter tid til at checke ind med dig selv og mærker efter hvordan det føles at være dig, hver dag.

 

Scroll to top