fbpx

Derfor er æteriske olier den letteste genvej til et liv i balance

Kender du fornemmelsen af at tænke alt for meget?

For flere år siden havde jeg altid fornemmelsen af at være et stort hoved som gik rundt på to bitte små ben. Jeg havde fuldstændig mistet forbindelsen til både min krop og mine følelser. Det var dengang jeg var karrierekvinde med stort K. Dengang, før jeg gik ned med stress.

For nylig var jeg inviteret ud og fortælle om min rejse med æteriske olier. Mens jeg står der, begynder jeg at fortælle om hvad der skete da jeg blev ramt af stress. Det blev et meget personlig foredrag. Jeg havde egentlig ikke planlagt det, det faldt bare helt naturligt og lige der går det op for mig hvorfor jeg elsker æteriske olier så meget.

De er den letteste genvej til et liv med mindre stress og mere balance.

Det lyder måske lidt letkøbt, men faktum er at det kan være uoverskueligt for mange mennesker at lave de ændringer der skal til, for at leve et liv i balance. Hvis du føler at du sidder fast i hamsterhjulet, har du måske ikke lige overskud til at meditere på daglig basis, men du kan helt sikkert overskue at dufte til en flaske.

Duft er direkte forbundet til det limpiske system – vores følehjerne. Derfor kan på et split sekund ændre både dine følelser og hele din sindstilstand gennem duftesansen. Med æteriske olier kan du nemt og hurtigt kan få ro på nervesystemet, komme fra hovedet og ned i kroppen, så du kan lytte til din sjæls hvisken.

Anskaf dig en æterisk olie som du godt kan lide. Sæt dig et roligt sted. Gnid et par dråber mellem hænderne. Indånd duften og mærk hvordan krop og sjæl falder til ro.

Få masser af fif til hvordan du kan byde olierne velkommen i dit liv

Jeg har lavet en miniguide til hvordan æteriske olier påvirker dine følelser. Den vil jeg gerne dele med dig, så du kan lære mere om hvordan de mest brugte olier fra doTERRA kan bruges til emotionel healing.

De 10 nævnte olier indgår alle i doTERRAs startpakke.

Bliv medlem af Pia’s Yoga & Olielab
I den lukkede facebook gruppe “Pia’s Olielab” deler jeg ud at mine erfaringer med olierne og du skal være så hjertens velkommen. I gruppen får du tips og tricks til hvordan du kan bruge olierne til at skabe en mere selvkærlig hverdag, med mindre kemi for hele familien.

Ønsker du at købe olier, kan du handle direkte gennem mig, men du kan også selv blive medlem af doTERRA og spare 25%. Kontakt mig for mere info, jeg hjælper dig gerne med bestillingsprocessen.

Scroll to top