fbpx

Foråret kalder på nydelse

Har du tid til nydelse din hverdag?

Hvis ikke er det måske tid til et gearskifte

I en hverdag hvor vi hylder de maskuline værdier – at være effektiv, målrettet og handlingsorienteret, og hvor vi kvinder mestre disse værdier mindst lige så godt som mændene, trænges de klassiske feminine værdier i baggrunden.

Det her handler på ingen måde om en kønspolitisk debat, glem alt om kvinderne tilbage til kødgryderne.

og det handler på ingen måde om ydre fremtræden, glem alt om læbestift, høje hæle og skørter. (om end, at det feminine har en forkærlighed for det skønne…)

Det handler om din evne til at nyde!

Kender du fornemmelsen af at fræse afsted hele ugen, mens du ser frem til at nyde din weekend, som du starter med at falde bevidstløs om på sofaen fredag aften? For så at fortsætte, med en booket weekenden, med flere punkter på to do listen end du dybest set orker? så du til sidst ånder lettet op over at det er blevet mandag igen???

Måske har du ligefrem glemt hvad (og hvordan) du nyder?

Så er det tid til at skifte gear, fra yang (det maskuline gear) til yin (det feminine gear).

Forårs nydelse event i PowerFlower Studio

På kanten af foråret åbner PowerFlower Studio for en helt særlig nydelses event og du er inviteret!

Lørdag d. 23.3. sætter vi fokus på det bevidste skift fra maskuling til feminin energi i workshoppen SHINE. Vinterens dvale er ved at være forbi og vi gøre klar til at springe ud i forårets med fuld power. En lang vinter med en mere indadvendt energi er ved at væreforbi, alle vegne pibler det frem og foråret minder os om livets smukke cyklus. Ud af dvalen vokser en ny begyndelse, nyt liv, ny inspiration. Livet giver os igen og igen mulighed for personlig transformation og nu er det tid til at udstikke retningen for hvad du vil manifestere med solens tilbagekomst. Hvad ønsker du, at der skal spire frem i dit liv i dette forår?

På workshoppen får du konkrete redskaber til at skifte fra “gøren” til “væren”, så du kan få mindre slid og slæb og mere nydelse i dit liv.

Vi dyrker det feminine, det langsommelige, det modtagende. Vi bruger åndedræt og Kundalini Yoga til at sætte vores kurs med hjertet fremfor hovedet. Vi bruger mantra meditation til at fastholde kursen. Vi laver et lille nydelse ritual som jeg laver hvert år og slutter af med et skønt Gongbad, så du går herfra afspændt og i balance.

Vi arbejder med åndedræt og hjerteåbnende Kundalini Yoga til at træde ind i vores feminine power og sætte vores kurs med hjertet frem for med hovedet, vi bruger mantra meditation til at fastholde kursen, vi laver et lille nydelsesritual og slutter af med et skønt Gongbad, så du går herfra afspændt og i balance.

Vi skal selvfølgelig også lege med olier og du får mulighed for at blande din egen 10 ml. rollerball, med de olier der skal understøtte din transformation fra vinterhi til powerfull blomstrende kvinde.

Du behøver ikke at have dyrket yoga før eller være super smidig, du behøver ikke at have noget med, her er skønne bløde uldmåtter og meditationspuder. Det eneste du skal gøre er at møde op med et åbent sind.

Scroll to top