fbpx

Golden Milk på den lette måde

Styrk dit immunforsvar til efteråret

Kender du GOLDEN MILK?

Og ved du hvor powerfuld en drik det er?
 
Gurkemeje giver det indisk køkken sin krydrede smag og gule farve. Det er et velsmagende krydderi, (jeg elsker det) der er blevet værdsat i århundreder i ayurvedisk praksis.
 
Forskning (og erfaring) viser, at gurkemeje påvirker næsten alle biologiske system i den menneskelige krop!
Fra fordøjelses-, kredsløb, nervesystemer og immunsystem til hudens sundhed og hormonbalance.
Gurkemeje øger cirkulationen i kroppen, så det hjælpe din krops fordøjelse, samtidig virker olien beroligende og fremmer immunsystemet, og er en stærk antioxidant.
 
Det er ikke altid (faktisk sjældent) at jeg har den friske rod i køkkenet, til gengæld bruger jeg Gurkemeje æterisk olie (TUMERIC). Det er stærkt koncentreret, hvis egenskaber overgår både krydderiet eller den friske rod –  det er elt at ha´på lager og du slipper for de orange fingre fra den friske rod. Jeg bruger olien i min lette værsion af Tumric Latte - som smager sødt og godt, her i den mørke tid.

GOLDEN MILK
(på den lette måde)

1 kop mælk (plantemælk eller almindelig, alt efter hvad du foretrækker)
1 kop t vand
(1 spsk økologisk honning ved behov)
1 spsk kokosolie
2 dråber gurkemeje æterisk olie
1 dråbe Ingefær æterisk olie 
 
Opvarm mælk og vand i gryden i 3-4 minutter, eller indtil varm - kog ikke! Tilsæt kokosolie, honning og æteriske olier, rør rundt, hæld i krus og nyd med det samme!
P.S. Du kan også købe færdigblandede krydderier til Golden Milk i Helsekosten.
P.P.S. Har du lyst til at vide mere om de lækre æteriske olier fra doTERRA, så skriv til mig på pia@pfstudio.dk - jeg elsker at dele mine erfaringer og hjælpe dig i gang.
Scroll to top