fbpx

Forkæl dig selv med et Gongbad

Lyden af Universet

Gongbad fylder dig med glæde

Gongbad fylder dig med glæde

Et Gongbad består af fantastiske og intense lydvibrationer, som skyller ind over dig, renser dit sind og giver dig en dyb afspænding. Du vil opleve, hvordan min Gong med frekvensen fra planeten Jupiter renser dit sind, reducerer stress og fylder dig med glæde.

Gongen giver dyb afspænding af krop, sjæl og sind.

Lydvibrationerne inviterer dig til at tage en pause og lytte indad. Måske falder du i søvn, men det gør ikke noget, for Gongens vibrationer påvirker din krop, din sjæl og dit sind uanset, om du er vågen eller ej. Du vil opleve et Gongbad forskelligt fra gang til gang, ligesom det opleves forskelligt fra person til person.

Og du behøver ikke være nervøs, for et Gongbad involverer hverken havets bølger, bikini eller badehåndklæde…

Du skal bare komme, som du er og være indstillet på at nyde. Efter en kort intro inviterer jeg dig til at slippe hverdagens gøremål og tankemylder for i stedet at give din krop og sjæl fuld opmærksomhed. Når du herefter har lagt dig godt tilrette, kan du trygt lade Gongens lydvibrationer tage over.

Praktisk info:

Jeg holder Gongbad den sidste søndag i hver måned og glæder mig til at invitere dig indenfor til en helt særlig oplevelse.

Jeg har uldmåtter, lune tæpper og skønne øjenpuder. Du skal blot komme med et åbent sind, overgive dig til Gongens vibrationer og tage imod.

Jeg åbner døren til mit yogastudio 15 minutter, før klassen begynder. Du er velkommen til at komme i god tid og indstille dig på dagens yogaklasse.

Du finder mit studio på Skyttevænget 9 i Hadsten. Følg trappen op til hoveddøren men fortsæt om bag huset og tag trappen ned til min karmahule.

 

Udsolgt: Forårs Gongbad
Søndag d. 23.2.2020
kl. 13.00-14.00

Forårs Gongbad
Søndag d. 23.2.2020
kl. 20.00-21.00

Forårs Gongbad
Søndag d. 29.3.2020
kl. 13.00-14.00

Forårs Gongbad
Søndag d. 29.3.2020
kl. 20.00-21.00

Forårs Gongbad
Søndag d. 26.4.2020
kl. 13.00-14.00

Forårs Gongbad
Søndag d. 26.4.2020
kl. 20.00-21.00

Skal vi sammensætte et arrangement som passer præcis til dit behov?

Af og til har jeg den store fornøjelse at afholde private Gongbade for en gruppe af mennesker som gerne vil have yogasalen for sig selv. Det gælder både venindegruppe, klubber og familier. Jeg har spillet et Gongbad til fødselsdage. Private Gongbade kan kombineres med yoga og æteriske olier, så du sammensætter din egen helt særlige workshop.

Book dit eget Gongbad
og inviter op til 12 venner
Pris: 1.000 kr.

Scroll to top