fbpx

Kundalini Yoga kan forandre dit liv

Kom og få et naturligt energiboost

Jeg underviser i Kundalini Yoga, efter Yogi Bhajan. Alle kan være med og du behøver hverken at have dyrket yoga før eller være specielt smidig.

Jeg har mest fokus på at du lytter efter hvad din krop fortæller dig. Det eneste som kræves er at du kommer som du er, i løst og behageligt tøj og med et åbent sind.

Kundalini Yoga adskiller sig markant fra andre yoga former ved at være en mere spirituel yogapraksis end hvad du måske har prøvet før. Det kaldes "the yoga of awareness". Jeg oplever at de fleste som kommer til yoga hos mig, kommer for at finde ro.

Hver yogaklasse er bygget op over et særligt tema. Vi arbejder med åndedrætsteknikker, et yogasæt kaldet en kriya og meditation (gerne med mantra). Vi afslutter altid klassen med en god lang afspænding med lydhealing fra Gong, klangskåle eller vindklokker.

Her er uldmåtter, tæpper og øjenpuder så du behøver ikke at medbringe noget udover en flaske vand hvis du syntes.

Kom i god tid, døren til kælderen bag huset åbnes 15 min. før.

De faste hold

Jeg elsker mit fast Kundalini Yoga hold. Her får du mulighed for at dyrke Kundalini Yoga i trykke rammer. Der er max. plads til 10 personer på holdet og det betyder at jeg har fuldt overblik over alle og kan give dig præcis de guidelines som du har brug for. På det faste hold dykker vi lidt dybere, når vi gennemgår skiftende temaer indenfor Kundalini Yoga og der er rig mulighed for at få tips og ideer til din egen praksis derhjemme.

Kundalini Yoga
for mere personlig power

9 X Kundalini yoga
fra d. 14. august til d. 9. oktober
(frem til efterårsferien)
kl. 17:00-18:30
Pris: 1.125,-

Kundalini Yoga
for mere ro og nærvær

9 X Kundalini yoga
fra d. 14. august til d. 9. oktober
(frem til efterårsferien)
kl. 19:30-21:00
Pris: 1.125,-

Drop In Yoga

Drop In yoga er for dig som har lyst og mulighed for at gave dig selv med lidt kærlig opmærksomhed på fast basis tirsdag formiddag,  men også for dig som gerne vil dyrke yoga, men har svært ved at afsætte en fast dag om ugen. Det betyder at du kan komme når det passer dig. Drop In Yoga bliver udelukkende blide yogasæt for dig som har brug for at tjekke ind med dig selv, vende opmærksomheden indad og mærke dig selv. Hver klasse indeholder opvarmning, et yogasæt, afspænding (som regel med Gong) og en meditation (som regel med mantra.)

Jeg afholder som udgangspunkt Drop In Yoga hver tirsdag formiddag kl. 10:00-11:30 (afhængig af tilmeldinger). Pris pr. gang: 125,- Betales på mobile pay på dagen. Hold øje med min facebookside her for begivenheder med Drop In Yoga og husk at tilmelde dig, så jeg ved hvem der kommer.

Workshops, private workshops & 1:1 undervisning

Jeg holder løbende Kundalini Yoga workshops indenfor de tre temaer; I am a woman, Slip fri af stress & Chakravisdom til husbehov. Klik på billederne ovenover og læs mere om mine favorit temaer.

Har du lyst til at arrangere en workshop for dig og dine venner, som gerne vil have yogasalen for sig selv. Det gælder både venindegruppe, klubber og familier. Jeg har spillet et Gongbad til fødselsdage.
Private workshops kan kombineres med yoga, meditation, gongbad og æteriske olier, så du sammensætter din egen helt særlige workshop. Private workshops koster 450 kr. pr. person v. minimum 4 personer.

Har du brug særligt brug for ro, fordybelse og afspænding? Eller har du brug for hjælp til, at komme i gang med yoga og er du usikker på hvilke yogasæt det passer til dig, så tilbyder jeg 1:1 sessioner, hvor vi i ro og mag kan tilrettelægge et program der passer præcis til dig. En 1:1 session af 1 times varighed koster 550 kr. - Book 4 X 1:1 sessioner for 2.000 kr.

Har du spørgsmål?
Vil du booke din helt egen workshop?
Eller ønsker du 1:1 vejledning til din yogapraksis?

Scroll to top