fbpx

Kundalini Yoga kan forandre dit liv

Kundalini yoga booster din naturlige energi

Ramt af tankemylder, træthed eller stressramt. Kundalini yoga omfavner dig på alle planer og vækker din naturlige energi. Du får en indre ro, mærker dig selv og føler glæde.

Når du træder ind af døren i mit private yogastudio, bliver du mødt af dagens æteriske olieblanding, som inviterer dig indenfor i et univers med ro, nærvær og fokus på dig. Jeg underviser i Kundalini yoga efter Yogi Bhajan, fordi jeg på egen krop har oplevet, hvordan netop Kundalini yoga hjalp mig, da jeg var hårdt ramt af stress.

Kundalini yoga er andet og mere end fysiske øvelser med bøj og stræk på en yogamåtte. Yogaen handler om hele dig. Din krop, dit sind og dit intellekt. Du bliver derfor blidt guidet gennem klassen med dagens tekst, mantra, kriya og meditation og vil opleve, hvordan du får kontakt med dig selv og tillader din energi at strømme frit.

Alle kan være, og du behøver hverken at have dyrket yoga før eller være speciel smidig.

Praktisk info

Her er uldmåtter, lune tæpper og øjenpuder, så du behøver kun at medbringe noget. Kom gerne i løst og behageligt tøj og med et åbent sind.

Jeg åbner døren til mit yogastudio 15 minutter, før klassen begynder. Du er velkommen til at komme i god tid og indstille dig på dagens yogaklasse.

Du finder mit studio på Skyttevænget 9 i Hadsten. Følg trappen op til hoveddøren men fortsæt om bag huset og tag trappen ned til min karmahule.

 

De faste hold

Jeg elsker mit fast Kundalini Yoga hold. Her får du mulighed for at dyrke Kundalini Yoga i trykke rammer. Der er max. plads til 10 personer på holdet og det betyder at jeg har fuldt overblik over alle og kan give dig præcis de guidelines som du har brug for. På det faste hold dykker vi lidt dybere, når vi gennemgår skiftende temaer indenfor Kundalini Yoga og der er rig mulighed for at få tips og ideer til din egen praksis derhjemme.

Kundalini Yoga Fyraften
for mere personlig power

Opstart når Danmark åbner op igen
8 X Kundalini yoga
kl. 17:00-18:30
Pris: 1.125,-

Kundalini Yoga Aften
for mere ro og nærvær

Opstart når Danmark åbner op igen
8 X Kundalini yoga
kl. 19:30-21:00
Pris: 1.125,-

joyfull
grounding

V.I.P. Yoga på abonnement

All inclusive. Opsig nårsomhelst. ingen binding

Kr 600/ pr. måned

  • Yoga på fast onsdags hold, vælg mellem kl. 17 og kl. 19:30
  • Medlemskab af Karma Cirkel
  • Kom til Drop In tirsdag formiddag når det passer dig

Bonus:

  • Gongbad den sidste søndag i måneden

Drop In Yoga

Drop In Yoga er for dig, som har lyst og mulighed for at gave dig selv med kærlig opmærksomhed hver tirsdag formiddag. Men klassen er også for dig, som ønsker en mere fleksibel mulighed for at nyde yogaen i mit studie og kun komme de dage, der passer dig.

Drop In Yoga er blide yogasæt for dig, som har brug for at træde ind i mit univers og vende opmærksomheden indad, finde ro og mærke dig selv. Hver klasse indeholder opvarmning, et yogasæt, afspænding og meditation med mantra.

Jeg inviterer dig til blid forkælelse tirsdag kl. 10:00 til 11.00.
Pris pr. gang 125 kr.
Tilmelding via facebook. Find begivenheden her
Betaling på Mobile Pay på dagen

Workshops, private workshops & 1:1 undervisning

Jeg holder løbende Kundalini Yoga workshops indenfor de tre temaer; I am a woman, Slip fri af stress & Chakravisdom til husbehov. Klik på billederne ovenover og læs mere om mine favorit temaer.

Har du lyst til at arrangere en workshop for dig og dine venner, som gerne vil have yogasalen for sig selv. Det gælder både venindegruppe, klubber og familier. Jeg har spillet et Gongbad til fødselsdage.
Private workshops kan kombineres med yoga, meditation, gongbad og æteriske olier, så du sammensætter din egen helt særlige workshop. Private workshops koster 450 kr. pr. person v. minimum 4 personer.

Har du brug særligt brug for ro, fordybelse og afspænding? Eller har du brug for hjælp til, at komme i gang med yoga og er du usikker på hvilke yogasæt det passer til dig, så tilbyder jeg 1:1 sessioner, hvor vi i ro og mag kan tilrettelægge et program der passer præcis til dig. En 1:1 session af 1 times varighed koster 550 kr. - Book 4 X 1:1 sessioner for 2.000 kr.

Har du spørgsmål?
Vil du booke din helt egen workshop?
Eller ønsker du 1:1 vejledning til din yogapraksis?

Scroll to top