fbpx

Du er din egen Guro

yogapraksis

Vend fokus indad med et mantra

I Kundalini Yoga begynder vi altid vores praksis med et mantra.

Hvorfor nu det?

Vi åbner altid vores yogapraksis med at change 3 gange:

Omg Namo, Guro Dew Namo

Det er en måde at turne ind på, lade hverdagen vente og vende fokus indad.

Det betyder:
Jeg bøjer mig for min indre visdom,
Jeg bøjer mig for min rejse fra mørke til lys

Guro, betyder fra mørke til lys og du er din egen Guro. Du har alle de svar du har brug for inde i dig selv. Du behøver ikke at søge svar alle mulige steder udenfor dig selv. Du skal blot lytte indad. Du ved udmærket godt hvad der er rigtigt for dig.

Med det lille mantra forbinder vi os til den gyldne kæde af mestre som er gået forud for os. Jeg forbinder mig til min lærer, som er forbundet til hendes lærer og så fremdeles, helt tilbage til Yogi Bhajan og videre tilbage til de gamle mestre som grundlagde Kundalini Yoga for flere tusinde år siden.

På den måde bliver jeg, som lærer, en kanal for de gamle mestres visdom og som sådan bare en kanal for The Teachings...
Det er befriende som underviser. Jeg kan altid stole på at det jeg underviser er sammensat så det virker, jeg ændre ikke på så meget som et komma - men tilsætter gerne et tvist personlighed.

Kundalini Yoga handler meget mere om personlig udvikling, end smidighed.

The energy that flows through us when we teach, flows through the golden chain. It is passed from consciousness to consciousness. The student who surrenders to the discipline is not surrendering to the personality of the teacher, but to the light that is present in the teacher. (Y.B.)

Scroll to top