fbpx

Når det er tid til at give slip

nærvær

Giv slip på din indre energityv

Hjemme igen, efter knap to ugers stormfuld og regnvåd sommerferie, i et lille, hyggeligt, sortmalet sommerhus ved Vestkysten er køkkenvinduet var brækket op og hele huset endevendt. Politiet mener at de ubudne gæster er gået målrettet efter vores skønne, gamle bamsefar stol. En dansk designklassiker, men også en stol som mine forældre købte i  da de stiftede familie i starten af 60'erne. En stol som har været del af hele min barndom og som jeg fik, og fik restaureret, da min far døde. Et bestillingsarbejde mener politiet.

Med sig fik tyvene også mine kæreste smykker; morgengaven jeg fik af min mand efter vores bryllup, ringen jeg fik da Victor blev født, min mors morgengave som hun fik af min far efter deres bryllup og den opsparing med kontanter som jeg gemmer på mit kontor til trænge tider.

Nu sidder jeg så her og bebrejder mig selv.

Hvorfor har du ikke passet bedre på dine ting? Hvorfor har du ikke låst dine værdier inde? Nedenunder det hele kan jeg høre en lille stemme viske: "Du er ikke værdig til at have de ting" og "du fortjener dem ikke" og jeg kan mærke hvordan alt energi, alt prana, alt livskraft lige så stille siver ud af mig.

Lige inden jeg rejste på ferie arbejde jeg på højtryk på et nyt stort initiativ i PowerFlower Studio, nu vakler jeg og bliver usikker.

Men fanderme nej, de kan tage mine designermøbler, mine arvesmykker og mine penge. Det er heldigvis kun døde ting. Jeg kan ikke styre hvad der sker omkring mig, men jeg kan styre hvordan jeg reagerer på det. I morgen er endnu en ny dag, som jeg starter på yogamåtten og til august ser PowerFlower Klub dagens lys.

 

 

Clear the noise

Indtil da har jeg "Clear the noise diffuserblend" kørende i hele huset.

2 dråber Lemongrass - The Oil of Cleansing (der bringer fokus på det som det er tid til at give slip på)
2 dråber Sibirian Fir - The Oil of Aging and Perspective (starter tilgivelsesprocessen - både af andre og dig selv)

En super powerfuld blanding og den ultimative udrensning af undertrygte følelser og toxic tankemønstre. Begge olier har en effekt på lungerne, hjemsted for sorg, foragt, bitterhed, stolthed og depression. De følelser slippes når man indånder Lemongrass.

Jeg har hele foråret arbejdet med gamle mønstre som det var tid til at give slip på, det her indbrud sætter fornyet spot på at jeg måske ikke er helt færdig med det arbejde. Så jeg øver mig i at give slip. Ikke blot på de ting som stod mit hjerte nær, men i langt højere grad på den lille stemme som siger at jeg ikke er god nok, eller at jeg ikke fortjener de smukke ting i mit liv.

Så hvis du vil med på den rejse - med at give din indre energityv fuck fingeren, så kom med i PowerFlower Klub som starter til August. Nyt tema hver måned, med gode Kundalini Yoga sæt, meditationer, Powertalks og masser af mere guf til dig som er klar til at tage ansvar for at at leve det liv du drømmer om.

Stay turned!

Scroll to top