fbpx

om Pia

Jeg er…Kvinde, mor til tre skønne børn og så heldig at være gift med en mand, som jeg er ret vild med.

 

Og jeg har en historie…

Tilbage i 2015 tog mit liv en uventet drejning.

Mit liv var på overfladen helt perfekt. Jeg havde en dejlig familie og et godt job som arkitekt på en af landets største tegnestuer, og jeg var god til mit job. Så god, at jeg fik tilbudt en chefstilling for et vigtigt forretningsområde. Jeg husker tydeligt, da jeg fik tilbuddet:

Jeg hørte mig selv sige tusind tak, det vil jeg gerne.

Men samtidig skreg hele min krop NEJ, NEJ, NEJ.

 

Problemet var nemlig, at jobbet ikke gjorde mig glad. Jeg manglede noget og var altid på udkik efter noget nyt; nyt hus, nye indkøb, nyt job.

 

På trods af mit på overfladen perfekte liv var jeg dybt utilfreds. Jeg følte en tomhed og en sult efter noget andet uden at vide hvad.

 

Inden jeg nåede at sætte mig i chefstolen, sagde min krop stop. Kroppen er nemlig så vis, at den taler med store bogstaver, hvis du ikke lytter. Og jeg var ualmindelig tunghør. Derfor vågnede jeg en lørdag morgen på badeværelsesgulvet med en kraftig summen i hele kroppen ude af stand til at røre mig. Lægens dom var klar: stress.

 

Jeg var udbrændt og mistede min hukommelse, min koncentrationsevne og min livsgnist.

 

Du designer dit eget liv

 

Selvom jeg var kørt helt ned, formåede jeg at holde fast i at tage lederskab for mit eget liv og sagde mit job op for at genfinde alt det tabte. Genfinde mig selv.

 

Hver dag i seks måneder stod jeg op med familien, dyrkede yoga og malede akvareller af blomster. Uden at ane, hvad det skulle udvikle sig til købte jeg domænet www.powerflowerstudio.dk Jeg uddannede mig til stresscoach og oplevede, at jeg havde brug for at komme ned i kroppen. Alt foregik i mit hoved.

En dag siger min datter til mig: Mor, du skal da være yogalærer. Samme dag ser jeg flere gange en annonce for yogalæreruddannelsen til Kundalini yoga. Før jeg ved det, er jeg tilmeldt. Det blev starten på mit nye liv i balance og med skarp fokus på det, der skaber glæde.

 

Kundalini yogaen var en kæmpe øjenåbner for mig, og det samme oplevede jeg, da jeg begyndte at dykke ned i betydningen af æteriske olier. Jeg elsker at nørde med de rene æteriske olier fra doTerra, fordi de har så stor emotionel effekt og bruger olierne hver dag til at afbalancere nervesystemet, give energiboost eller skærpe mit fokus. Når du træder ind i mit yogastudio, bliver du derfor altid mødt med duften fra æteriske olier, som jeg har blandet specielt til dagens tema.

 

Tidligere var jeg alt for meget oppe i mit hoved men har nu god kontakt med kroppen ved hjælp af Kundalini yoga og de æteriske olier. Men hovedet skal også med. I mit nye liv har jeg mødt så mange spændende kvinder med passion og viden om alt muligt, som jeg gerne vil blive klogere på. Den nysgerrighed tænker jeg også at andre har, og jeg har derfor åbnet mit hjem for Power Talk, som er aftner, hvor du kan dumpe ind, lytte til andres erfaringer og blive inspireret til at skabe store og små forandringer i dit liv.

 

For en ting står klart: Hvis du vil noget andet med dit liv, må du gøre noget andet, end det du plejer.

 

Kundalini yoga ændrede mit liv, og jeg inviterer dig med på rejsen til et liv i balance med fokus på indre ro og glæde.

 

Sat Nam

Scroll to top