fbpx

om Pia

Jeg er...

Kvinde, mor til 3 skønne børn og så heldig at være gift med en mand som jeg er ret vild med.

og jeg har en historie...

Tilbage i 2015 tog mit liv en uventet drejning.

Kender du den fornemmelse af, at der er et før og et efter? Sådan har jeg det med 2015.

Før, synes mit liv perfekt. Det var på overfladen. Jeg havde en dejlig familie og et godt job som arkitekt på en af landets største tegnestuer. Jeg var super god til mit job. Så god at jeg blev tilbudt at blive forretningsområdechef for renovering af almene boliger. En stor og betydningsfuld stilling. Jeg husker tydeligt da min chef gav mig det tilbud.

Jeg hørte mig selv sige:
"1000 tak for det tilbud, det vil jeg rigtig gerne"
Samtidig med at hele min krop skreg: NEEEJJJJJJJJ!

Problemet var, at det job gjorde mig ikke glad. Jeg manglede noget. Jeg var altid på udkik efter noget nyt, nyt job, nyt hus og nye indkøb. På trods af mit perfekte liv, havde jeg en dyb utilfredshed. Jeg var fyldt af en tomhed og følte hele tiden at jeg manglede noget. Uden rigtig at vide hvad.

Jeg lærte heldigvis min lektion inden jeg nåede at sætte mig i chefstolen. Kroppen er så vis, at når ikke du vil lytte, så taler den med stører bogstaver. Da jeg var ualmindelig tungnem, vågnede jeg en lørdag morgen på badeværelsesgulvet med en kraftig summen i hele kroppen, ude af stand til at bevæge mig. Lægens dom var klar: stress.

Jeg var udbrændt og ret hurtigt mistede jeg min hukommelse, min koncentrationsevne og min livs-gnist.

Du er designeren af dit liv

For mig er det afgørende at tage lederskab for mit eget liv, så der var kun en ting at gøre. Jeg sagde mit gode job op og satte mig for at genfinde alt det tabte. Genfinde mig selv.

Hver dag i 6 måneder stod jeg op sammen med familien, dyrkede yoga og malede blomster akvareller.

Det efterår købte jeg domænet www.powerflowerstudio.dk uden at ane hvad det skulle udvikle sig til.

For at forstå hvad der havde ramt mig uddannede jeg mig til stresscoach, men det foregik stadig rigtig meget i hovedet. Jeg havde brug for at komme ned i  kroppen.

en dag i starten af 2016 siger min datter til mig: mor du skal da være yogalærer. Samme dag ser jeg flere gange en annonce for kundalini yoga lærer uddannelsen og før jeg ved af det, er jeg tilmeldt. Det var starten på min mission om at dele de kraftfulde teknikker, som hjælp mig med at skabe det liv, jeg drømte om.

Frem til 2015 var jeg en ambitiøs,intellektuel karrierekvinde. Jeg havde ganske langsomt og ubemærket mistet kontakten til min krop. Jeg havde mistet saft og kraft, og min indre ild var ganske langsomt blevet slukket. Jeg var ærlig talt blevet noget af en tørvetriller.

Den gode nyhed er, at jeg fik rystet posen godt og grundigt.

For en ting står klart; Hvis du vil have et andet resultat end du plejer, må du gøre noget andet end du plejer.

Kundalini Yoga ændredem mit liv og jeg inviterer dig med på rejsen.

Sat Nam

Scroll to top