fbpx

PowerFlower Studio in the making vol. 2

En sommerfugl folder sig ud…

Belysning, stemning og energi er perfekt, lige som jeg havde drømt om!

Den sidste rest af hessian er for længst forsvundet og maleren med. Fantastisk hvordan den gamle gildesal nu rummer en helt ny energi. Forvandlingen fra ølbule med original 70′ interiør, bar og billard til en lille oase for selvkærlig Kundalini Yoga minder mest af alt om en sommerfugls transformation ud af sin puppe.

Faktisk minder det mig om mig selv, og om dig…

For faktisk så har vi jo alle har et indre kælderrum, (eller gildesal) som trænger til et makeover i ny og næ…

Den fysiske manifestation af PowerFlower Studio er som et sumbol på den rejse jeg har været på siden jeg gik ned med stress i 2015. Jeg var fuldstændig støvet til og trængte i den grad til et makeover, ny energi, ny inspiration og friske blomster på bordet so to speak…

For præcis 1 år siden startede jeg på Kundalini Yoga Læreruddannelsen og wow hvor har det bare åbnet døren til en helt ny verden for mig. En verden hvor jeg lytter til mig selv, jeg værner om mig selv og ikke mindst, så tager jeg mig selv alvorlig.

Faktisk så er jeg mega stolt over at PowerFlower Studio nu er en realitet.

Tykke bløde uldmåtter, meditationspuder og uldtæpper ligger klar til dig.

I går var der POP UP YOGA i Powerflower Studio med 7 Kundalini jomfruer som prøvede Kundalini Yoga for første gang og på tirsdag åbner vi dørene for næste POP UP YOGA og efter sommer starter et fast hold.

Er du nysgerrig og har lyst til at prøve Kundalini Yoga, så holde øje med begivenheder på PowerFlowers facebookside

Scroll to top