fbpx

Skab sprudlende sisterhoods

Alt det vi deler…

Hvad deler du egentlig med dine veninder?

I lørdags havde jeg den store fornøjelse at facilitere et ret særligt venindetræf. Da 4 skønne kvinder var forbi PowerFlower Studio til en helt særlig workshop.

De har den fine tradition at de på skift arrangere “hemmelige” arrangementer for hinanden. I lørdags benyttede Elenah lejligheden til at invitere veninderne indenfor i yogaens univers. Elenah er selv yogalærer og yogaen fylder i hendes liv. Men hun havde ikke før inviteret sine veninder i den del af hendes liv.

Lad mig bare sige det som det er, der var noget nervøsitet og skepsis til at begynde med. Det er faktisk noget af en udfordring at slippe kontrollen og bevæge sig ud på ukendt land.

Jeg havde tilrettelagt en dag med Kundalini yoga og mantrameditationer. Det kan i sig selv være noget af en overvindelse når man nu ikke selv har meldt sig. Så stor ros til pigerne fra Hjørring, der gav den fuld skrue. Vi sluttede af med et Gongbad, inden de blev sluppet løs i duftlaboratoriet. Jeg elsker at lege med æteriske olier og vi sluttede dagens “I am a woman” tema med at de hver kunne blande den olieblanding, som de havde behov for netop nu. Det blev til 1 allergiblanding, 1 godnat blanding, 1 I love myself og 1 connected fra I am faboulous bogen.

Elenas veninder fik et indblik i hendes yogaverden i lørdags. Pigerne fik et god oplevelse sammen og jeg er ret sikker på at der var nogle episoder de kunne grine af senere den aften. Jo mere vi deler med hinanden jo mere tættere bliver vi, jo mere kan vi løfte- og inspirere hinanden og jo stærkere vendskaber får vi.

Jeg blev både rørt og glad over den sms der tikkede ind dagen efter:

Kære Pia
Tusind tak for en skøn workshop
Jeg nød det så meget og de andre reagerede ligesom jeg havde forventet på arrangementet
Alle har fået en på opleveren og alle har taget noget med hjem
Jeg sov med min duftblanding under fødderne i nat – Skønt

I morgen åbner jeg dørene for min egen kreds af kvinder. De skal høre mere om hvordan æteriske olier kan være en direkte og naturlig vej til en sund familie, et kemifrit hjem og en mere tilfreds og glad udgave af dig.

Får du også lyst til at arrangere et event for dine veninder?
Så ræk ud og vi tilrettelægger et par timer som passer præcis til jer.

Scroll to top