fbpx

Reconnect med dit indre barn

Dengang jeg var barn for mange millioner år siden var jeg noget af en nørd.

Jeg elskede at lave ting og kunne sidde timevis og nørkle med mine projekter.

Jeg husker en gang hvor jeg brugte timevis hos min mors vendinde fru A. på at strikke en dåbskjole med et sirligt hulmønster til min dukke. Jeg har nok være en 7-8 år og den dag i dag ville det være fuldstændig umuligt for mig at være så omhyggelig.

Dengang elskede jeg at lukke alt andet ude og bare fordybe mig i min egen verden. I håndarbejde, i insekter eller i mit selvskabte indianer univers. Jeg havde den mest fantastiske indianerkjole syet af et lagen og farvet i the, så den lignede læder. Jeg lavede amuletter og studerede indianernes levevis og samlede brændenælder til suppe.

Så blev jeg en voksen, fornuftig og travl arkitekt.

Jeg glemte alt om min barndoms nørde projekter, indtil jeg for et par år siden fik en udfordring om at lave en date med mit indre barn og var fuldstændig blank. Det begreb sagde mig ingenting og jeg havde ingen anelse om hvad den lille Pia havde lyst til.

I dag ser min verden helt anderledes ud og jeg er faktisk ret godt i kontakt med mit indre barn.

Ta´ nu mit seneste initiativ.

Jeg har lavet et Deep Relaxation Kit med lydfil af et Gongbad lige til at putte i ørene derhjemme, og en ret fantastisk olieblanding Quiet Your Mind to Sleep, som jeg sender hjem til dig. Det betyder at du kan lytte til et Gongbad derhjemme, hvis du har svært ved at falde i søvn eller har brug for at lade batterierne op i løbet af dagen. Komboen giver dig ro i en hektisk verden, så du får mere glæde og overskud til at være tilstede for dig selv og din familie.

Når jeg sidder og blander de olier, føler jeg mig tæt forbundet med mit indre barn.

Hvad med dig? hvad var du vild med at lave da du var barn? og tillader du dig tid til at nære dit indre barn? Jeg kan virkelig anbefale at lave det, det giver en dyb indre glæde.

Faktisk er det sådan, at det kan være svært at finde overskud til at lege med sit indre barn hvis man er lidt i knæ, har mange ting om ørene eller ligefrem har stress (og jeg ved du ved, at jeg taler af erfaring). Så måske du skal starte med at give slip på træthed, tankemylder og manglende overskud? Så er mit nye Deep Relaxation Kit et godt sted at starte.

P.S. Du kan læse mere om sættet på min hjemmeside
P.P.S. Og - du kan købe det til intropris hele april måned.

Scroll to top