fbpx

I am a woman

Kom helt ned i gear

På denne workshop arbejder vi med åndedræt og hjerteåbnende Kundalini Yoga til at træde ind i vores feminine power og sætte vores kurs med hjertet frem for med hovedet. Vi bruger mantra meditation til at fastholde kursen og slutter af med et skønt Gongbad, så du går herfra afspændt og i balance.

I AM A WOMAN  is a very relaxed state of mind, a place where our intuition can guide us. Do you know how much time that can save, if we only trusted it? In seven seconds we can know the answer.

Alle kvinder jeg kender, uanset alder, har super travlt. Vi har så travlt med at have travlt, og opfylde alle mulig andres behov, at vi knap ænser at stoppe op og fylde vores egen kop. Denne workshop inviterer dig ned i gear, så du får mere overskud til dem du holder af.

Vi forbereder os til den mørke tid med energien fra Efterårsjævndøgn

Vi arbejder med The Radient Body – din udstråling og samtidig din magnatisme, din tiltrækningskraft. Under yogadelen bruger vi doTERRAs 3 lækre olier fra The Yoga Colletion – Anker, Align & Arise. Vi starter liggende, med at grounde os og vække vores sanser med inden vi bevæger os ind i de blide yogaøvelser og slutter af med meditationen Kirtan Kriya. En transformations meditation og samtidig en af Kundalini Yogaens grundmeditationer.

Efter meditationen kan du slappe af mens jeg forkæler dig med et Gongbad. Lydbølgerne fra min smukke Jupiter Gong skyller ind over din krop og får dig lynhurtigt ned i en tilstand af bevidst opmærksomhed eller dyb afspænding.

Alt det får du

Et yogasæt og en mantrameditation som du kan lave derhjemme og adgang til min lukkede FB gruppe med musik, meditationer og ekstra guf. Siden er et fortroligt forum hvor du kan stille spørgsmål til din praksis.

Du behøver ikke at have dyrket yoga før eller være super smidig, du behøver ikke at have noget med, her er skønne bløde uldmåtter og meditationspuder. Det eneste du skal gøre er at møde op med et åbent sind.

Der serveres yogi the og sunde økologiske snacks.

 

Søndag d. 22. september
kl. 10:00-13:00
Pris: 400,-

incl. æteriske olier fra doTERRA.

 

Scroll to top