mere flow, mindre stress

Kroppen er din genvej fri af stress

Når du er passioneret og dedikeret, med en stor appetit på livet, kan det til tider være vanskeligt at finde balancen.

Du bombarderes med muligheder, indstyk og krav (ikke mindst fra dig selv).
Og fordi du gerne vil yde dit bedste, både på dit arbejde, overfor din familie og venner, og samtidig pleje dine interesser, ja så bliver det nogle gange bare for meget af det gode.

Det kan være svært at brænde, uden at brænde ud.
Jeg ved det, for jeg har været der selv – udbrændt!

På denne unikke og meget personlige workshop deler jeg mine egne erfaringer med stress og min viden som stresscoach, kombineret med Kundalini Yoga.

Ta’ lederskab over dit liv

Det er let at blive overvældet af hverdagens stress, det er noget mere krævende at komme fri af stress. På denne workshop får du en række helt konkrete redskaber, som jeg ved virker. Vi skal bl.a. arbejde med:

  • Åndedrættet & fysiske øvelser
  • Kroppens indre kemi & hormon eleksir
  • Meditation & afspænding

Denne workshop henvender sig både til mænd og kvinder.
Til dig som er eller har været stress ramt og til dig som er i farezonen for at blive det.

Du behøver ikke at have lavet yoga før og skal ikke medbringe andet end et åbent sind. Jeg har the på kanden, meditaionspuder og bløde uld- måtter og tæpper.

Du ved du er i farezonen når du ikke kan falde i søvn eller vågner midt om natten p.g.a. arbejde/bekymrende tanker, når du har mistet forbindelsen til din krop og føler at du er et stort hoved, når din krop dirrer og hjertet hamrer, når glæden forsvinder og du oplever tristhed, sortsyn eller måske ligefrem angst.

Husk på – du har altid et valg!

Alt det får du

Et yogasæt og en mantrameditation som du kan lave derhjemme og adgang til min lukkede FB gruppe med musik, meditationer og ekstra guf. Siden er et fortroligt forum hvor du kan stille spørgsmål til din praksis.

Du behøver ikke at have dyrket yoga før eller være super smidig, du behøver ikke at have noget med, her er skønne bløde uldmåtter og meditationspuder. Det eneste du skal gøre er at møde op med et åbent sind.

Der serveres yogi the og sunde økologiske snacks.

Søndag d. 17. november
kl. 10:00-13:00
Pris: 400,-
incl. doTERRA olier

Scroll to top